Červenec 2010

Robert Pattinson adresy pro autogram

29. července 2010 v 20:00 | BeeDee |  Robert Pattinson


Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA


Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK

28.7.

28. července 2010 v 22:00 | BeeDee
beedee-world.blog.cz
Ahojky!
Zítra odjíždím na dovolenou a budu pryč 
asi do čtvrtku příštího týdne.
Bohužel nebudu mít přístup k internetu,
takže nemůžu obíhat SBčka.
Přednastavila jsem aspoň nějaké články,
hlavně filmografie, které nemám dopsané.
Tak zatím papa =)

Kristen Stewart adresa pro autogram

28. července 2010 v 22:00 | BeeDee |  Kristen Stewart
Kristen Stewart
c/o The Gersh Agency
232 North Canon Drive
Beverly Hills, CA 90210
USA


Kristen Stewart filmografie

28. července 2010 v 20:00 | BeeDee |  Kristen Stewart
2010 Runaways ... Joan Jett
2010 Zatmění (Eclipse) ... Bella
2009 Nový měsíc (New Moon) ... Bella
2008 Stmívání (Twilight) ... Bella
2007 The Cake Eaters ... Georgia
2007 Prokletí domu slunečnic (The Messengers) ... Jess
2006 In the Land of Women ... Lucy Hardwicke
2005 Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) ... Lisa
2005 Fierce People ... Maya
2004 Chyťte tu holku (Catch That Kid) ... Maddy
2004 Undertow ... Lila
2004 Mluv (Speak) ... Melinda Sardino
2003 Cold Creek Manor ... Kristen Tilson
2002
Úkryt (Panic Room) ... Sarah Altman
2001
Životní jistoty (The Safety of Objects) .... Sam Jennings
1999 Třináctý rok (The Thirteenth Year) ... Dívka čekající na nápoj

Malese Jow filmografie

28. července 2010 v 10:45 | BeeDee |  Malese Jow
malese

2009 - Upíří deníky - Anna
2009 - Příšerky z podkroví - Julie
2007 - Bratz - Quinn
2005 - The Perfect Couple - Geena Fabiano

Rachelle Lefevre - Čarodějky 06x05

28. července 2010 v 10:28 | BeeDee |  Rachelle Lefevre


Robert Pattinson filmografie

27. července 2010 v 22:23 | BeeDee |  Robert Pattinson
Vanity Fair (2004)

Pan Pattinson v jeho  první hlavní roli. Můžete ho vidět s herečkou  Reese Witherspoon.
Jeho velký okamžik přichází na hřbitově scéně, kde se natáčela celkově náladová a obtížná scéna. Najdete ji ve vystřižených scénách DVD.

vanity fair 2004 430 75 A Star is Born: A Look at Rob Pattinsons Film Career To Date


Z Emmettova deníčku

27. července 2010 v 21:51 | BeeDee
Tak u tohohle jsem se fakt musela smát xD Doporučuju přečíst...


13:30
Milý deníčku. Mám pro tebe strašné zprávy... Snad to tvá vazba vydrží. Tragédie. Apokalypsa. Astronomové se přepočítali, historikové se přepočítali. Narození Krista odhadli (s přesností 300 let) úplně blbě - narodil se o několik let dříve - teprve dnes nám došlo, že se nacházíme v roce 2012. Jiné vysvětlení mne nenapadá. Musím zavolat Chucku Norrisovi, ale mám trochu strach, že to neunese. Skutečnost je natolik hrozivá, že se mi při psaní chvěje ruka. Ale rozhodl jsem se, že nic nesmí být utajeno. Tak tedy... Edward se zamiloval.


Ashley Greene filmografie

26. července 2010 v 20:39 | BeeDee |  Ashley Greene
  • The Twilight saga: Eclipse (Zatmění) (2010) ... Alice Cullen
  • Radio Free Albemuth (2009) ... Rhonda
  • Skateland (2009) ... Michelle Burkham
  • Summer (2009) ... Summer
  • The Twilight saga: New Moon (Nový měsíc) (2009) ... Alice Cullen
  • Warrior (2009) ... Brooklyn
  • Otis (2008) ... Kim
  • Twilight (Stmívání) (2008) ... Alice Cullen
  • Král Kalifornie (2007) ... zákaznice McDonaldu
  • Desire (2006) ... Renata
  • Žralok (2006) ... Natalie Faber
  • Drzá Jordan (2006) ... Ann Rappaport

'Vampire Diaries' Panel At Comic-Con 2010

26. července 2010 v 19:58 | BeeDee |  News (TVD)
Tento článek je přeložený jen googlem. Originál anglicky TADY
Článek pod perexem:

TVD season 2 poster

26. července 2010 v 19:41 | BeeDee |  News (TVD)


TVD - TV Guide scan

16. července 2010 v 17:48 | BeeDee |  News (TVD)
imagebam.com

Počítačová Renesmé

13. července 2010 v 21:24 | BeeDee |  News (Twilight)
V souvislosti s filmem Rozbřesk se nejvíce konzultuje Renesme - dcera Edwarda a Belly. Vybrat dítě které by bylo Robovi a Kristen podobné by bylo těžké. Navíc natáčení s nemluvnětem na place přináší také řadu těžkostí. Proto se konzultuje, že by se Reneesme udělala počítačem, aby jim byla podobná, také by to bylo jednodušší z hlediska jejího rychlejšího stárnutí.

Podle mě je to upřímně blbost. Jak můžou vůbec o něčem takovém přemýšlet?! To by vypadalo hrozně divně! OMG! Co oni ještě nevymyslí...

Tubey Awards anketa

13. července 2010 v 21:14 | BeeDee |  News (TVD)
The Vampire Diaries jsou nominovány v kategoriích Nejlepší romantický vztah (Stefan&Elena), Nejhorší romantický vztah(Stefan&Elena), Nejlepší Skoro-romantický-ale ne úplný- vztah(Damon&Elena) a Nejlepší přátelský vztah (Damon&Alaric).
Hlasovat můžete ZDE.

TVD - TV Guide Special Comic-Con Issue

13. července 2010 v 21:00 | BeeDee |  News (TVD)
Časopis TV Guide a společnost Warner Bros. se spojily za zvláštním vydáním, které poskytuje fanouškům vše, co chtějí vědět o svých oblíbených hitech, jako "Fringe", "Chuck", "V", "True Blood" a mnohem více! Ať už je to Damon z "The Vampire Diaries", nebo Sheldon Cooper z "Big Band Theory", herci Warner Bros. jsou jedni z nejslavnějších v televizi! 

Vyberte si jeden ze čtyř originálních obalů časopisu a pak se kochejte exklusivními příběhy z rodokmenů upírů "The Vampire Diaries" a napínavými epizodami "Supernatural" s "Q&As" s herci z mnoha show Warner Bros. a interview s mužem, mluvícím o komixu "Human Target".

Kritik magazínu TV Guide, Matt Roush, vyzývá hrdiny ze seriálů Warner Bros. "naše první a často také poslední obrana proti všem hrozbám kolem nás?" Tato otázka je šancí pro fanoušky, aby se setkali osobně se svými hvězdami. 
Warner Bros Television Group bude distribuovat kopie časopisu celých pět dní ode dne začátku Comic-Conu(včetně Preview Night) výhradně na stánku Warner Bros.. Toto speciální vydání bude prodejné od 26.července, tedy v pondělí. Kdo má možnost, tak si kupte si všechny čtyři verze!




Candice Accola filmografie

13. července 2010 v 20:49 | BeeDee |  Candice Accola

2009 - All About Evil | role: Claire
2009 - Vampire Diaries, The | role: Caroline Forbes
2007 - Juno | role: Girl Lab Partner